TonerTrade.bg предоставя безплатна доставка, на всички предлагани консумативи, за своите клиенти-до всяко населено място в Република България.

Срокове за доставка на консумативи в наличност:

– Заявки регистрирани до 16.00 часа-срок на доставка: следващия работен ден.
– Заявки регистрирани след 16.00 часа-срок на доставка: 2 (два) работни дни.

Срокове за доставка на консумативи, които временно не са в наличност:

– Заявки регистрирани до 16.00 часа-срок на доставка: 2 (два) работни дни.
– Заявки регистрирани след 16.00 часа-срок на доставка: до 3 (три) работни дни.
Забележка: Всички поръчки, обвързани с плащане по банков път, се активират след получено потвърждение за банков превод.

Ако имате въпроси, свързани с транспорта и безплатна доставка на Вашият консуматив, моля свържете се с нас при първа възможност.

Много организации в целият ЕС могат да Ви предоставят полезна информация за правата на потребителите. При възникнал проблем, свързан с покупката на стоки или услуги от търговец установен в друга страна от ЕС, имате възможност да потърсите безплатен съвет от Вашият европейски потребителски център.За повече информация ТУК!

Ние Ви предлагаме качествени, съвместими тонер касети и други консумативи за лазерни принтери на изключително изгодни цени.

Поради големия брой съвместими тонер касети, предлагани от TonerTrade.bg, е възможно наличността или цената на някои от тях да не е актуална. Готови сме да коментираме всяка цена и наличност. Екипът на TonerTrade.bg е на Ваше разположение за въпроси и допълнителна информация, относно предлаганите продукти. Всички посочени цени са в лева и с включен ДДС. Всички посочени цени са валидни само за онлайн покупки. Всички изображения, имена, търговски марки и OEM партидни номера, на производителите на принтери и консумативи, принадлежат на техните собственици и се използват само за визуализация и описание на съвместимостта! Въпреки старанието ни да Ви предоставим пълна и точна информация за всеки продукт е възможно да сме допуснали технически грешки. Ако имате въпроси, моля пишете ни на [email protected]