Гаранция за качествен печат от TonerTrade.bg

Нашият ангажимент към качеството е много ясен:

1.Продуктите предлагани от TonerTrade.bg (съвместими тонер касети) притежават перфектна съвместимост с Вашият принтер.
2.Предлаганите от нас консумативи не причиняват никакви щети, преждевременно износване или влошаване на състоянието на Вашето оборудване.
3.Нашите продукти не засягат законовата гаранция на Вашия принтер по какъвто и да е начин.
4.Консумативи, които не отговарят на очакванията, ще бъдат заменени или ще бъде възстановена цялата цена на покупката.

Във всички съвместими тонер касети предлагани от TonerTrade.bg са вложени висококачествени материали и надеждни компоненти. Предлаганите от нас съвместими тонер касети са произведени съобразно всички стандарти и изисквания за най-високо качество. Преминали са стриктен индивидуален тест и прецизно опаковане, за да се гарантира тяхната функционалност. Ние гарантираме, че продуктите които Ви доставяме са 100% нови, изрядно окомплектовани и в изправно работно състояние.

В случай на възникнал проблем, Вие можете да се възползвате от нашата гаранция!

Консуматив (тонер касета или барабанен модул), закупен от TonerTrade.bg, подлежи на рекламация, като достатъчни условия за това са: наличие на дефект и валиден гаранционен срок-при спазване на гаранционните условия за експлоатация. Рекламацията се извършва в най-кратки срокове (до 3 работни дни), като възникналият дефект се отстранява в нашият сервиз или изцяло се подменя проблемния консуматив.

ВАЖНО: Транспортните разходи, свързани с гаранционно обслужване на дефектирал консуматив, са изцяло за сметка на TonerTrade.bg.

Срок на гаранцията:
Уважаеми клиенти, за всеки закупен консуматив получавате 12 месечна гаранция: от датата на покупка или до изразходване капацитета на консуматива. Капацитета на консумативите се изразява в брой страници, който се формира на базата на 5% тонер покритие* върху лист хартия с формат А4 и се основава на цитираните от производителя стойности, които ние прилагаме в описанието на всеки продукт.
Много организации в целият ЕС могат да Ви предоставят полезна информация за правата на потребителите. При възникнал проблем, свързан с покупката на стоки или услуги от търговец установен в друга страна от ЕС, имате възможност да потърсите безплатен съвет от Вашият европейски потребителски център.За повече информация ТУК!