Описание

100% НОВИ съвместими тонер касети и барабани за изображения за Canon i-SENSYS LBP7018C от TonerTrade.bg

Съвместимите с Canon i-SENSYS LBP7018C тонер касети (Cartridge 729BK, Cartridge 729C, Cartridge 729Y, Cartridge 729M) и барабанна касета (Drum Cartridge 029) са създадени от експерти в индустрията.

Съвместимият тонер е специално разработен чрез високотехнологичен процес и е способен да се конкурира с оригиналния, по отношение на цветова жизненост и качество на изображението.
В съвместимите тонер касети и барабани за изображения са вложени висококачествени материали и надеждни компоненти. Те са проектирани да работят със същата скорост и точност, както оригиналните консумативи.
Съвместимите тонер касети и барабанни модули са произведени по най-високи стандарти за качество. Преминават стриктен индивидуален тест и прецизно опаковане, за да се гарантира тяхната функционалност.

Спестете пари със съвместимите с Canon i-SENSYS LBP7018C тонер касети и барабанни модули. 100% НОВИ

Съвместимите тонер касети и барабанни модули Ви предоставят значителна отстъпка спрямо цената на оригиналните консумативи за този принтер.
Получавате забележително изображение от Вашия Canon i-SENSYS LBP7018C с тези икономични, съвместими тонер касети и барабанен модул.

ИНСТРУКЦИЯ за инсталиране на нова съвместима тонер касета във вашият i-SENSYS LBP7018C

ИНСТРУКЦИЯ (ВИДЕО) за инсталиране на нова съвместима тонер касета във вашият i-SENSYS LBP7018C

ИНСТРУКЦИЯ за инсталиране на нова съвместима барабанна касета във вашият i-SENSYS LBP7018C

ИНСТРУКЦИЯ (ВИДЕО) за инсталиране на нова съвместима барабанна касета във вашият i-SENSYS LBP7018C

Заредете Вашият принтер, копирна машина или многофункционално устройство с нови и висококачествени съвместими тонер касети и други консумативи от TonerTrade.bg. Те са директен заместител на оригиналните версии.

Разумен избор, гарантиращ надеждност и качество на изгодна цена

Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет и за да докажем това, всяка Ваша покупка на съвместимите ни тонер касети и барабанни модули е с гаранция за качествен печат! Екипът на TonerTrade.bg е на Ваше разположение за въпроси и допълнителна информация, относно предлаганите продукти.

Canon i-SENSYS LBP7018C

High performance printer supplies. Replacement cartridges for your printer.

Всички изображения, имена, търговски марки и OEM партидни номера, на производителите на принтери и консумативи, принадлежат на техните собственици и се използват само за визуализация и описание на съвместимостта!

CanoniSENSYSLBP7018CCartridge729BKCartridge729CCartridge729YCartridge729MDrumCartridge029CRG729BKCRG729CCRG729YCRG729MCRG029

+359 88 491 4362
TonerTrade

Заглавие

Go to Top