Описание

100% НОВИ съвместими тонер касети и барабани за изображения за HP LaserJet Pro MFP M227fdw от TonerTrade.bg

Съвместимите с HP LaserJet Pro MFP M227fdw тонер касети HP CF230A, HP CF230X и барабан за изображения HP CF232A са създадени от експерти в индустрията.

Съвместимият тонер е специално разработен чрез високотехнологичен процес и е способен да се конкурира с оригиналния, по отношение на цветова жизненост и качество на изображението.
В съвместимите тонер касети и барабани за изображения са вложени висококачествени материали и надеждни компоненти. Те са проектирани да работят със същата скорост и точност, както оригиналните консумативи.
Съвместимите тонер касети и барабанни модули са произведени по най-високи стандарти за качество. Преминават стриктен индивидуален тест и прецизно опаковане, за да се гарантира тяхната функционалност.

Спестете пари със съвместимите с HP LaserJet Pro MFP M227fdw тонер касети и барабани. 100% НОВИ

Съвместимите тонер касети и барабани за изображения Ви предоставят значителна отстъпка спрямо цената на оригиналните консумативи за този принтер.
Получавате забележително изображение от Вашия HP LaserJet Pro MFP M227fdw с тези икономични, съвместими тонер касети и барабанен модул.

ИНСТРУКЦИЯ за инсталиране на нова съвместима тонер касета във вашия LaserJet Pro MFP M227fdw

ИНСТРУКЦИЯ (ВИДЕО) за инсталиране на нова съвместима тонер касета във вашия LaserJet Pro MFP M227fdw

ИНСТРУКЦИЯ за инсталиране на нов съвместим барабан за изображения във вашия LaserJet Pro MFP M227fdw

ИНСТРУКЦИЯ (ВИДЕО) за инсталиране на нов съвместим барабан за изображения във вашия LaserJet Pro MFP M227fdw

Заредете Вашият принтер, копирна машина или многофункционално устройство с нови и висококачествени съвместими тонер касети и други консумативи от TonerTrade.bg. Те са директен заместител на оригиналните версии.

Разумен избор, гарантиращ надеждност и качество на изгодна цена

Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет и за да докажем това, всяка Ваша покупка на съвместимите ни тонер касети и барабанни модули е с гаранция за качествен печат! Екипът на TonerTrade.bg е на Ваше разположение за въпроси и допълнителна информация, относно предлаганите продукти.

HP LaserJet Pro MFP M227fdw

High performance printer supplies. Replacement cartridges for your printer.

Всички изображения, имена, търговски марки и OEM партидни номера, на производителите на принтери и консумативи, принадлежат на техните собственици и се използват само за визуализация и описание на съвместимостта!

HPLaserJetProMFPM227fdwМФУHPCF230A30ACF-230ACF230X30XCF-230XHPCF232A32ACF-232A

+359 88 491 4362
TonerTrade

Допълнителна информация

Тегло 10 кг

Заглавие

Go to Top