Описание

100% НОВИ съвместими тонер касети за Samsung Xpress M2020W от TonerTrade.bg

Съвместимите със Samsung Xpress M2020W тонер касети Samsung MLT-D111S и Samsung MLT-D111L са създадени от експерти в индустрията.

Съвместимият тонер е специално разработен чрез високотехнологичен процес и е способен да се конкурира с оригиналния, по отношение на цветова жизненост и качество на изображението.

В съвместимите тонер касети Samsung MLT D111 S и Samsung MLT D111 L са вложени висококачествени материали и надеждни компоненти. Те са проектирани да работят със същата скорост и точност, както оригиналните консумативи предназначени за този модел принтер.

Съвместимите тонер касети Samsung MLT-D111S и Samsung MLT-D111L са произведени по най-високи стандарти за качество. Преминават стриктен индивидуален тест и прецизно опаковане, за да се гарантира тяхната функционалност.

Спестете пари със съвместимите със Samsung Xpress M2020W тонер касети. 100% НОВИ

Съвместимите тонер касети Ви предоставят значителна отстъпка спрямо цената на оригиналните консумативи за този принтер.
Получавате забележително изображение от Вашия Samsung Xpress M2020W с тези икономични, съвместими тонер касети.

ИНСТРУКЦИЯ за инсталиране на нова съвместима тонер касета във вашият Xpress M2020W

ИНСТРУКЦИЯ (ВИДЕО) за инсталиране на нова съвместима тонер касета във вашият Xpress M2020W

Заредете Вашият принтер, копирна машина или многофункционално устройство с нови и висококачествени съвместими тонер касети и други консумативи от TonerTrade.bg. Те са директен заместител на оригиналните версии и покриват напълно изискванията за съвместимост с Вашият принтер.

Разумен избор, гарантиращ надеждност и качество на изгодна цена

Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет и за да докажем това, всяка Ваша покупка на съвместимите ни тонер касети и барабанни модули е с гаранция за качествен печат! Екипът на TonerTrade.bg е на Ваше разположение за въпроси и допълнителна информация, относно предлаганите продукти.

Samsung Xpress M2020W

High performance printer supplies. Replacement cartridges for your printer.

Всички изображения, имена, търговски марки и OEM партидни номера, на производителите на принтери и консумативи, принадлежат на техните собственици и се използват само за визуализация и описание на съвместимостта!

Samsung 2020 series

Съвместимите тонер касети серия Samsung 111 гарантират отлично качество на печат от Вашият принтер Samsung Xpress M2020W

+359 88 491 4362
TonerTrade

Заглавие

Go to Top