Описание

100% НОВИ съвместими тонер касети и барабани за изображения за Samsung Xpress M2875FD от TonerTrade.bg

Съвместимите със Samsung Xpress M2875FD тонер касети Samsung MLT-D116L и барабани за изображения Samsung MLT-R116 са създадени от експерти в индустрията.

Съвместимият тонер е специално разработен чрез високотехнологичен процес и е способен да се конкурира с оригиналния, по отношение на цветова жизненост и качество на изображението.

В съвместимите тонер касети Samsung D116 и барабани за изображения Samsung R116 са вложени висококачествени материали и надеждни компоненти. Те са проектирани да работят със същата скорост и точност, както оригиналните консумативи предназначени за този модел принтер.

Съвместимите тонер касети Samsung MLT-D116L и барабани за изображения Samsung MLT-R116 са произведени по най-високи стандарти за качество. Преминават стриктен индивидуален тест и прецизно опаковане, за да се гарантира тяхната функционалност.

Спестете пари със съвместимите със Samsung Xpress M2875FD тонер касети и барабани. 100% НОВИ

Съвместимите тонер касети и барабанни касети Ви предоставят значителна отстъпка спрямо цената на оригиналните консумативи за този принтер.
Получавате забележително изображение от Вашия Samsung Xpress M2875FD с тези икономични, съвместими тонер касети и барабани за изображения.

ИНСТРУКЦИЯ за инсталиране на нова MLT-D116L съвместима тонер касета във вашият Xpress M2875FD

ИНСТРУКЦИЯ (ВИДЕО) за инсталиране на нова MLT-D116L съвместима тонер касета във вашият Xpress M2875FD

ИНСТРУКЦИЯ за инсталиране на нов MLT-R116 съвместим барабан за изображения

ИНСТРУКЦИЯ (ВИДЕО) за инсталиране на нов MLT-R116 съвместим барабан за изображения

Заредете Вашият принтер, копирна машина или многофункционално устройство с нови и висококачествени съвместими тонер касети и други консумативи от TonerTrade.bg. Те са директен заместител на оригиналните версии и покриват напълно изискванията за съвместимост с Вашият принтер.

Разумен избор, гарантиращ надеждност и качество на изгодна цена

Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет и за да докажем това, всяка Ваша покупка на съвместимите ни тонер касети и барабанни модули е с гаранция за качествен печат! Екипът на TonerTrade.bg е на Ваше разположение за въпроси и допълнителна информация, относно предлаганите продукти.

Samsung Xpress M2875FD

High performance printer supplies. Replacement cartridges for your printer.

Всички изображения, имена, търговски марки и OEM партидни номера, на производителите на принтери и консумативи, принадлежат на техните собственици и се използват само за визуализация и описание на съвместимостта!

Samsung 2875 series

Съвместимата тонер касета (Samsung MLT D116) и съвместимата барабанна касета (Samsung MLT R116) серия Samsung 116 гарантират отлично качество на печат от Вашият принтер Samsung Xpress M2875FD

+359 88 491 4362
TonerTrade

Заглавие

Go to Top