Описание

100% НОВИ съвместими (TN-B023, DR-B023) и оригинални (Brother TN-B023®, Brother DR-B023®) консумативи за Brother DCP-B7500D от TonerTrade.bg

Съвместимите с Brother DCP-B7500D тонер касета TN-B023 и барабанен модул DR-B023 са създадени от експерти в индустрията.

Съвместимия тонер и съвместимия барабан са специално разработени чрез високотехнологични процеси и са способни да се конкурират с оригиналните, по отношение на цветова жизненост и качество на изображението.
В съвместимите тонер касета и барабанна касета са вложени висококачествени материали и надеждни компоненти. Те са проектирани да работят със същата скорост и точност, както оригиналните консумативи.

Съвместимата TN-B023 касета с тонер за Brother DCP-B7500D и DR-B023 барабан за Brother DCP-B7500D Ви предоставят значителна отстъпка спрямо цената на оригиналните консумативи за този принтер.

Съвместимите тонер касети и барабани са произведени по най-високи стандарти за качество. Преминават стриктен индивидуален тест и прецизно опаковане, за да се гарантира тяхната функционалност.

Спестете пари със съвместимите с Brother DCP-B7500D тонер касети и барабани за изображения. 100% НОВИ

Получавате забележително изображение от Вашия Brother DCP-B7500D с тези икономични, съвместими тонер касети и барабани за изображения.

Специално създадени за устройства от серията tonerbenefit, оригиналните Brother TN-B023® касета с тонер за Brother DCP-B7500D и барабан Brother DR-B023® за Brother DCP-B7500D Ви гарантират, че можете да отпечатате всички страници които очаквате, както и да сте постоянно информирани за броят страници, които Ви остават.

ИНСТРУКЦИЯ за инсталиране на нова съвместима тонер касета във Вашият DCP-B7500D

ИНСТРУКЦИЯ (ВИДЕО) за инсталиране на нова съвместима тонер касета във Вашият DCP-B7500D

ИНСТРУКЦИЯ за инсталиране на нов съвместим барабанен модул във Вашият DCP-B7500D

ИНСТРУКЦИЯ (ВИДЕО) за инсталиране на нов съвместим барабанен модул във Вашият DCP-B7500D

Заредете Вашият принтер, копирна машина или многофункционално устройство с нови и висококачествени съвместими тонер касети и барабани за изображения от TonerTrade.bg. Те са директен заместител на оригиналните версии.

Разумен избор, гарантиращ надеждност и качество на изгодна цена

Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет и за да докажем това, всяка Ваша покупка на съвместимите ни тонер касети и барабанни модули е с гаранция за качествен печат! Екипът на TonerTrade.bg е на Ваше разположение за въпроси и допълнителна информация, относно предлаганите продукти.

Brother DCP-B7500D toner compatible

Brother DCP-B7500D toner genuine

Brother DCP-B7500D drum unit compatible

Brother DCP-B7500D drum unit genuine

High performance printer supplies. Replacement cartridges for your printer.

Всички изображения, имена, търговски марки и OEM партидни номера, на производителите на принтери и консумативи, принадлежат на техните собственици и се използват само за визуализация и описание на съвместимостта!+359 88 491 4362
TonerTrade

Допълнителна информация

Тегло 13.600 кг

Също може да ви хареса…

Заглавие

Go to Top